昨日难得几个朋友聚下,见到呢间放题好似好多好评又上晒排行榜咁. 卜左九点.去到等左一阵就入座.当然一黎就点刺身,画6样野黎得4样之如又少,摆位摆到好吾开胃,食落冇咩特别。卖点之一既生豪,腥到死.问个侍应有冇辣椒仔好吾耐烦咁答左冇.食左半个钟都冇人黎汁啲空碟.有个高佬侍应黎汁呀 ,汁一只就走左我地4个望到都好无耐,个肥仔侍应仲衰,正系行行企企见到我地冇位放野食都吾行黎收。啲态度真系差到吾识形容,我地都主动出声去问可吾可以帮我地汁一汁野,扮听吾到走左去,两次都系个高佬侍应。比钱买难受真系,食到一肚气.得个职位好似大小小既姐姐好啲。写左啲串烧果啲 完全冇黎过 千期吾好叫个章鱼烧黎食 一粒章鱼都见吾到.食吾够一个钟就走左。成餐入面最正常米啲野饮同雪糕,吾明点解可以去到300蚊位,旺角果啲放题都好食过佢吾知几多。