2017-09-10 1591 浏览
平时间唔中都会嚟百汇饮茶食饭呢个位嘅酒楼喺呢7,8年都转过几次名,当中有过好污糟嘅,又有服务好差嘅,又试过嘢食好难食嘅今次装修完,改咗名做百汇都有段时间,嘢食都唔算差,而且入面仲有啲熟口熟面嘅姨姨叔叔留喺度今次我系去食dinner, 叫咗我最中意食嘅片皮鸭,仲有蒸鱼同埋海皇杂菜煲。侍应叔叔会喺客人面前片开啲鸭俾我哋,成个过程都可以睇住🙆🏼虽然佢片得唔系好靓,不过味度搭够,百几蚊食呢个片皮鸭,都可以话系物有所值。再嚟嘅就系蒸鱼,系佢优惠3选1嘅款嚟嘅,几廿蚊左右。口感嚟讲,啲鱼唔系好够滑,但size都算几足,唔会因为系特价就俾细细条。然后就系海皇杂菜煲,每次食饭我屋企嘅老人家都会叫嘅,清清地,顺便中和下啲片皮鸭。入面有虾有鱼,都算足料,稳阵之选。总括嚟讲,啲嘢食嘅质素同佢嘅价位系match嘅,几廿蚊至百几蚊不等,间唔中嚟食下dinner都系一个几抵嘅选择环境卫生方面都唔错,而服务嚟讲都唔差,叫佢哋加水都好快
平时间唔中都会嚟百汇饮茶食饭

片皮鸭

蒸鱼

海皇杂菜煲

环境卫生方面都唔错,而服务嚟讲都唔差,叫佢哋加水都好快

2017-09-03
片皮鸭