2020-09-23
真心。是贵的。还有。dinner只有set食 。$1388第一道。Amuse Bouche:可以简单解作: 精致小点。的确是 精致 + 小 。但好好食。竹炭粉桨炸带子:炸桨。热、脆、少少香,support到里面只带子,半熟,鲜.玉米冻汤 加小小海胆,海胆太小,食唔出味,玉米汤系甜,不过得四、五 🥄 蟹肉、红菜头: 几片红菜头,小小蟹肉。精致但味道试唔出oyster soup~ 只蚝半熟,食得出新鲜味,呢道呢个分量是ok 的,因为不是太十分好食main course : 一件羊,是好食的跟住3个甜点:其实因为真系样样都好甜,除咗甜,其他味道真系唔系好食得出,不过碟碟都好靓确是事实!整体CP值系唔高,如果唔系食咗三个歺包我就一定唔饱,不过D饱系即叫即焗,好热好香系好好食!$13XX ,我会拣去食Felix 好过呢度!如果请人食,其实仲有好多choice,好似Rosewood 间 Henry! Anyway, good try, not bad, but ... ... not highly recommended
还有。dinner只有set食 。$1388
第一道。
竹炭粉桨炸带子:
炸桨。热、脆、少少香,support到里面只带子,半熟,鲜
蟹肉、红菜头: 几片红菜头,小小蟹肉。精致但味道试唔出
main course : 一件羊,是好食的
$13XX ,我会拣去食Felix 好过呢度!