呢度嘅炸鸡放题全部细细碟一件,等你可以试多几款唔见味😆😆除咗$128/位嘅炸鸡放题之外,每位加$20就可以拣埋焗鸡、小食、Pizza放题😍😍呢度嘅炸鸡个皮好脆,一啲臭油味都无。我平时唔系好食炸野,但呢个都令我想继续叫😝😝如果想减少邪恶度可以试焗鸡,虽然都系脆皮,但系皮无咁厚。我推荐嘅款:柠檬柚子炸鸡🍋🍋:柚子蜜嘅香甜同湿润,衬上炸鸡嘅香脆,令人垂涎欲滴。大阪烧炸鸡:呢个系刚刚出嘅新味,食完嘅时候职员(老板?)仲嚟问我地意见🥘🥘我都几钟意食大阪烧,估唔到大阪烧个酱同木鱼丝去咗个鸡度咁夹,又唔会盖咗个炸鸡香😍😍另外,pizza细细件,止到瘾之余又唔会霸住个胃🍕🍕仲有啲植物类嘅小食等我补充翻啲纤维,同埋refresh下个口,等唔好咁油食下一款。我推荐嘅款:牛油炒杂菌🍄🍄:牛油蒜香好足,炒得入味一啲都唔马虎,完全系想一食再食😝😝

我推荐嘅款:

我推荐嘅款: