餐厅: Island Table Grocer Cafe
资讯:

Veggies delight pizza $68🍅🫑🧀素食主义Pizza饼底够薄够脆,馅料丰富,一拎起芝士有拉丝😋🧀。芝士份量非常多,即使系全数都绝不失礼,美味。🧀🧀🧀🧀🧀🫒Cappuccino $40☕️一入口啡底几香,有淡淡的果味🍇,几惊喜,好饮啊!最后忍唔住买了佢包咖啡豆,只系$100/200g,叫Three Sister Blend,应该系佢哋自己并配。🍒Orange coffee $60🍹🍊咖啡层次分明,色泽丰富,打卡一流。店员特别提醒饮之前要搅匀佢。咖啡由新鲜橙汁再加espresso ,几醒神开胃。橙汁亦唔会喧宾夺主,咖啡依旧突出,行到又热又攰,入嚟饮返一杯都几写意。😎💕餐厅虽然非常旺场,但系几姊妹勤快落力。我哋坐Bar枱,店员keep住微笑奉上每杯咖啡,又会同食客有简单交流,充满小店人情味。🥰
Veggies delight pizza $68🍅🫑🧀
素食主义