2015-08-01
之前食过佐敦店觉得太正,一知道铜锣湾开分店就即试啦! 环境好好 一行5人有卡位坐 仲有独立电视 我地嘈之把闭都唔太嘈到人 正!先叫左个靓汤先 记得有响螺同䲔鱼肉好足料好清甜! 我地一口气饮左3碗 (系咪太夸张 哈哈)之后叫姐姐加汤 打边炉! 唔客气啦~~~海鲜尚盛! 上菜时d虾仲跳紧 真系好新鲜!!!珊瑚蚌,带子,龙虾都一样好味讲真 新鲜唔新鲜 真系一放入口就知 无得呃人 值得试!即开象拔蚌! 刺身 打边炉两食我就钟意刺身食多d,放入口仲食到海水味 打边炉就爽口d美食当前系无义气可言 朋友个个密密食呢个!!! 唔等我要影相!!牛尚盛 (对面的男孩看过来! 个海鲜盘太霸气 )唔记得系边个部位啦 哈哈 最顶层最好食 牛味好出!最好笑系我地放左落个炉但唔记得左… …起码煲左10分钟= = 但好彩揾番既时间都唔会硬wor ! 加分!打边炉点都要啤一啤佢!另外有叫手打丸,生蚝,菜,响铃……但其他边炉铺都有 我就无影相啦我地慢慢食 吹下水 睇下电视 成12点先走 姐姐都好有礼貌 无话阻住佢地收工咁! 再加分!价钱唔算平 但可以慢慢坐 d野食又一流 我又觉得ok 总好过限时个半钟 仲
环境好好 一行5人有卡位坐 仲有独立电视 我地嘈之把闭都唔太嘈到人 正! 先叫左个靓汤先 记得有响螺同䲔鱼肉
好足料好清甜! 我地一口气饮左3碗 (系咪太夸张 哈哈)
之后叫姐姐加汤 打边炉! 唔客气啦~~~ 海鲜尚盛!
上菜时d虾仲跳紧 真系好新鲜!!!
珊瑚蚌,带子,龙虾都一样好味
讲真 新鲜唔新鲜 真系一放入口就知 无得呃人 值得试! 即开象拔蚌! 刺身 打边炉两食
我就钟意刺身食多d,放入口仲食到海水味
打边炉就爽口d
美食当前系无义气可言 朋友个个密密食呢个!!! 唔等我要影相!! 牛尚盛 (对面的男孩看过来! 个海鲜盘太霸气 )
唔记得系边个部位啦 哈哈 最顶层最好食 牛味好出!
最好笑系我地放左落个炉但唔记得左… …起码煲左10分钟= = 但好彩揾番既时间都唔会硬wor ! 加分! 打边炉点都要啤一啤佢!
价钱唔算平 但可以慢慢坐 d野食又一流 我又觉得ok 总好过限时个半钟 仲要迫住去糖水铺
TGIF!!!!!!
ps 地点好易揾 times Square后面 好方便
不过食饭时间人多等lift比较耐