2015-01-15 198 浏览
我喺1月13号夜晚8点左右光顾,当时客人半满,因此好轻易找到近水吧的位置。我叫左3样野,分别系openrice各读者推介嘅蜜糖鸡翼,仲有卡邦尼意粉及香蒜芝士青口。约15分钟左右,所有食物到齐了~~可以openrice(开饭)啦!蜜糖鸡翼真是要必定推介!!鸡翼焗得好香,而且蜜糖唔会太少,食得出果啲香浓嘅蜜糖味!!卡邦尼意粉嘅汁就有啲杰身,口感一般,希望下次整得似返啲汁嘅感觉会更好。最后就系青口,青口嘅芝士溶溶地,几香口,青口又够大双,感觉上已经值回票价啦~~另一方面要注意嘅就系,我食紧野果阵,见到水吧内有一位女员工喺度骂紧另一个员工(听左对话内容应该系教新人),虽然教人我冇权利去出声,不过也要注意声线,因为的确有啲影响我用餐情绪...

2015-01-13
  • 香蒜芝士焗青口