2019-02-25 145 浏览
本人其实冇试过写食评, 但真心忍唔住, 同学聚会, 8个人打边炉, 先要入数一千元作deposit, 都冇所谓, 食物觉得真系新鲜嘅. 但另一方面, 首先座位唔舒服, 然后店内几个女阿姐侍应, 态度服务都有问题, 我地已叫成枱食物, 再加个细碟鲜牛肉, 阿姐不甘我地唔叫大碟牛肉, 拎埋黎仲要加句"叫咗你地叫大牛肉架啦", 首先我地冇觉得唔够食, 唔知佢做咩要加句咁嘅说话, 其次我地有朋友临时带咗小朋友出黎, 叫阿姐侍应加櫈, 佢都要有说话, 面有不悦讲"多咗个小朋友呀?!", 其实枱面设计不方便, 劝多人去的话要三思, 坐得好唔舒服, 小朋友亦喺单上当大人计算酱料费, 呢次实在系好唔愉快嘅打边炉, 虽然食物同汤底系可以嘅, 但啲服务我真的不敢恭维!