此店一共食了两次,第一次食左鲜茄海鲜汤檬,番茄汤太酸,海鲜祇有蚬肉同埋青口一只,但有雪藏味及霉,第二次食扎肉鸡丝汤檬,味道ok,可惜两次饮奶茶都劲难饮,又苦又涩,颜色仲近乎深啡黑色,食物以外那伙计态度更是问题,事缘当我食完碗准备埋单走,我取出8蚊散纸放枱面,再准备取出廿蚊纸时,电话响起,因店内有电视声,所以企喺长期打开门口讲电话,那店员企系我身后讲咗两三次争廿蚊,我只讲了十几秒电话,收线后立刻问佢,你见唔到我个背囊放喺凳度咩,你见唔到我企喺门口讲电话咩,你见唔到我放8蚊喺枱面咩,净系个背囊都值几百蚊,仲未计里面D嘢,我会唔会为咗廿蚊走数而唔要个背囊,我要走数仲乜放八蚊喺度,走廿蚊又是走,走廿八蚊又是走,点解唔走廿八蚊,点解我走数仲要企喺门口,佢仲答,""我点知呀"",难怪我坐咗近一个钟都冇人入嚟食。
2018-12-17
早餐