2015-06-10 806 浏览
不嬲都唔买团购饮食COUPON,但YAHOO送左200蚊劵俾我,只限团购用,咁就买左个2人餐,未入到去食,打电话订位都已经火都黎!打电话去, : 唔该想Book 今晚团购餐2位听电话个男人态度恶劣一句就答埋黎 : 无位!我即刻话 : 下? 我都未讲几点!男人 : 今晚full晒!我 : ok !! 明天呢?男人 : 成个礼拜都无位架啦,要食就再夜啲啦 8点半啦, 8点半系摄俾你架咋! ( 使唔使多x谢你?)之后我8点去到试下有冇得入座啦,入面得一半人,分明个老板就系唔想啲团购客系黄金食饭时间俾人食团购餐啦! ( 我理得你想唔想做团购客啦! 而家真系无俾钱黎食既咩? 你唔想做生意你可以唔好做团购,你做团购都唔系望做一次生意啦,你都想啲客觉得好食会翻转头啦下话 )之后落单既时候,明知团购佢地赚得微,我不嬲唔饮饮品都同我老公一人一杯特饮,等佢地有返啲饮品钱.点知个杯特饮难饮到呢,又甜,色素又劲 成杯荔枝梳打红卜卜,超差!同食物个part个蟹系唔错既,咖哩汁做得唔错凤爪都ok个蚬冬阴功就差差差,蚬唔新鲜,个冬阴功非常难饮,原因好简单,用一包包冬阴功汤膏开水整出黎!小食拼盘非常一般最后个薄饼,催

咁就买左个2人餐,
未入到去食,打电话订位都已经火都黎!

打电话去, : 唔该想Book 今晚团购餐2位
听电话个男人态度恶劣一句就答埋黎 : 无位!
我即刻话 : 下? 我都未讲几点!
男人 : 今晚full晒!
我 : ok !! 明天呢?

同食物个part
个蟹系唔错既,咖哩汁做得唔错
凤爪都ok

小食拼盘非常一般

最后个薄饼,催左2次,牙都撩埋都未上到, 其实成个食饭过程都只系半个钟,我地食得快咪快啲走啰
等到个薄饼黎就即刻 her her声食埋佢啦!!

总括 无下次
差!!!!!!!!!!!!!!
补充 : 老板如真系嫌团购无钱赚不如唔好做团购啦,,人地食团购你就俾气人受,咁做黎都无意思啦!亦都唔会有人透过团购而回头,得不偿失
2015-06-09
用餐优惠