2017-05-16
响旺角店食咗 N 次, 印象蛮好, 发现九龙湾店食物水准稳定之余 服务仲好上加好, 同事们都超级友善啊~所以 我哋爱上咗尼间分店, 成日都会来~ ;) 今次终于食到德福限定版!!!真系忍唔住想欢呼出来~~~又真系再抵食啲㖞!!!料多好多, 配料中 仲有 2款菜呀!!! 我好钟意呀!!! 啲菜唔颓架, 好味的~ ;)店员话因为汤味偏浓, 所以会酸上酢比我地自己较味~我钟意清淡, 但又觉得 ok 呀个程度, 食到一半 加番啲酢, keep 番住个味觉 食落清新番啲仲好味呀~------------------------------搅搅新意, 叫个混面黎影下相~呢个系配菜你黎, 番茄同埋烟肉~味道呢中规中矩~我地每次必叫嘅明太子鸡翼, 好味呀~-----------------我们的例牌:白丸新味 同埋 辣味噌~ btw,记得 记得 d/l 佢地个 app 啊!!!食 4碗 储够 4个印花 可以当 $30 用; 够 6个印花, 送一碗拉面哟!!! 仲要好大方, 系减单中最贵哥碗架!!!
所以 我哋爱上咗尼间分店, 成日都会来~ ;)
真系忍唔住想欢呼出来~~~
[因为成日都卖晒架,黎左咁多次 (超过30次!!!) 都无一次食到~]
又真系再抵食啲㖞!!!
店员话因为汤味偏浓, 所以会酸上酢比我地自己较味~
呢个系配菜你黎, 番茄同埋烟肉~
[初推出时, 系送嘅; 但由于我哋太迟先食到佢, 所以系要加 $10嘅~ 我哋都觉得 如果要加钱嘅话 除非你好想食蕃茄 唔系嘅话其实唔使叫~ ]
味道呢中规中矩~
我地每次必叫嘅明太子鸡翼, 好味呀~
[唔好叫错, 有另一只叫咩名古屋的, 好伏架哥只... XD]
-----------------
我们的例牌:白丸新味 同埋 辣味噌~
btw,
记得 记得 d/l 佢地个 app 啊!!!