明明叫男朋友搭A22佐敦落点知佢搭左A21激死, 原本排紧澳洲牛奶公司嘅我唯有放弃啦,到佢落车时条queue已经横跨左隔离3间铺了, 但我2点要上堂...唯有放弃again...见到正对面有间野几新几靓嘅餐厅咁啱有位就过左对面了罗宋汤料多, 食到好多杂菜, 有微辣感, 个汤底够浓, li碗餐汤唔错!马来沙嗲牛肉焗饭佢个特色系弃用焗碗而改以一个pizza pan焗, 金属边可能令整个饭嘅热力好充足, 饭底系蛋炒饭, 面头嘅牛肉好入味, 加上芝士铺面, 竟有微微拉丝效果, 证明落足芝士的, 虽然又沙嗲又芝士但一d都唔觉太醎而系好flavorable!挪威烟三文鱼青口忌廉天使面有好多大大块烟三文鱼呢!天使面啖啖都好creamy, 但系青口就有小小腥腥地(新鲜得滞?) 其实无左青口斋烟3文鱼夹青椒&天使面系1个好好嘅balance.唔好睇好似份量唔多, 其实个碟都几深食完好饱啊Li间都好多人食架,lunch hour 都有人reserve定枱呢,啱啱真好彩~
热奶茶

挪威烟三文鱼青口忌廉天使面