(非会员)
2012-02-25 160 浏览
下昼去买外卖,比完钱去附近行一阵返去企喺度等,大约半个钟之后问第一个职员有得攞未,佢话未有㖞......答完,于是继续等,等等吓唔对路问第二个职员要等几耐,佢答一般二十至三十分钟,我同佢讲我等咗三十五分钟,可唔可以帮我跟跟张单。佢就开始揾我张单,揾嚟揾去揾唔到又叫咗个唔知'咩哥'揾,个'咩哥'粒声唔出拎一叠单出嚟睇嚟睇去,我唔想再等就问佢不如你比我攞返钱啦我唔等喇,佢就咁递返张收据比我。我又憨居居自己去收银排队,收钱个阿姐话:'吓!你张单唔见咗?边个同事讲架?' 跟住第二个职员行埋嚟话系呀揾唔到,然后两条友就喺度研究点解会咁......当时已经有啲火,同佢讲:'你不如退咗钱比我先啦!',佢话要揾人开机,ok。最后有个应该系大粒啲o既女职员行埋嚟,又系目无表情,问咩事,有冇check唔知边度边度,跟住就咁比返啲钱我,我白白等咗9个字,佢地竟然一句对唔住都冇 真系一肚气,系咪谂住收8蚊一碟就唔驶有服务质素?
真系一肚气,系咪谂住收8蚊一碟就唔驶有服务质素?
2012-02-25
45 分钟 (外卖自取)