2007-10-07
4个point讲晒.a) Order纸上清楚列明:1-3个人去,每次只可以order六款,每款一至二件4-5个人去,每次只可以order八款,每款一至二件6人以上,每次只可以order十二款,每款一至三件b) 叫佐好耐只系来一、两碟,再加野又唔比人落单(话落得太快!!). 要等张单来到咁上下先可以再落! 一张单turnaround time大约十至二十分钟不等.c) 最多食两个钟头,食到一个半小时后,居然叫你落last order!!!!!! 唔系挂!d) 极度浪费纸张- 如果你只系想食三文鱼刺身一款,你都要填一张A4大既纸,张纸只用一次. 佢入完你既order后,会在电脑又print一张细细张你落过既order! 我从来未见过一间食店会如此浪费纸张.总结:试问如果你只系想食三文鱼、吞拿鱼等刺身,每次每款限你order二件,来齐先可以再落下一次order. 你估你两小时可以食到几多?? 这种限制性既所谓任食系唔系真系任食呢? 咁样食法有瘾吗?食品方面,自问自己唔系食家,唔想多评! 不过三文鱼刺身就好肯定连Jusco都好过佢!
a) Order纸上清楚列明:
1-3个人去,每次只可以order六款,每款一至二件