2012-03-05
有日去买bagel经过, 见到有新餐厅, 过个礼拜拉左班同事黎试. Book左位下去到就唔洗等. 睇左餐牌, 谂左轮究竟要pasta定risotto. 最后都系决定搏risotto. (港式餐厅冇乜食过risotto系ok的.有的请话我知). 入面装修都几靓. 感觉几舒服.面包: 两种. 冇试圆的包, 但baguette切得好薄, 皮亦韧. 食纯粹因为饿.南瓜汤: 冇味. 好水.Risotto: 样都几好. 但一望就知隔离男同事唔会食得饱. 食落就知唔系risotto. 系杰饭. 料有少少, 味就冇乜. (同事话佢个pasta ok 的)House coffee: 冇拉花…或个花黎到散左. 淡. 服务都ok. 我地有人迟好耐, 成班人霸住张台等佢一个食完个waitress都冇黑面. Lunch黎讲咁算系啰.总结: 呢个价钱我 expect系真西餐. 但所有野都唔系真西餐…差不多质素的附近大把, 仲平. 最惨系d男人食唔饱, 3点半已经入pantry罗饼了. 所以唔会再返黎了.
南瓜汤: 冇味. 好水.
House coffee: 冇拉花…或个花黎到散左. 淡.