(非会员)
2012-06-21 118 浏览
因为好想食鸡翼, 所以嚟食出名嘅名古屋鸡翼. 果然冇介绍错, 叫了个小辣鸡翼, 真系好好味, 香, 脆, 惹味, 唔油腻.但系其他食物就令人几失望, 好似一坐低就放低嘅疑似薯仔沙律. 本人好like日式薯仔沙律, 薯蓉里面有薯块增加口感, 仲有清爽嘅青瓜, 香滑嘅BB沙律酱, 加埋真系一绝. 呢度嘅沙律竟然系薯仔粉做嘅, 即系炸鸡舖用过D, 冇薯味, 冇粒粒, 冇蛋黄酱味, 真系好难食! 呢度消费都唔平, 点解唔用真薯仔做呢, 或者索性俾一小碟盐腌青瓜都仲好D, 因为个疑似薯蓉沙律有阵雪柜味, 唔知雪0左几耐另外失望嘅系浓味Miso嘅关东煮, 系普通嘅关东煮嘅食物, 例如魔芋, 萝卜, 豆腐等, 加个红面豉汁, 味道都OK嘅, 问题出于粒鱼蛋度. 系"港式鱼蛋"! 日本鱼蛋系林且滑嘅, 佢竟然用了又弹又冇鱼味 $6一串咖哩鱼蛋0个D鱼蛋, 好惊讶!呢餐仲叫了大量串烧, 都算中规中矩嘅, 冇惊喜, 冇惊吓. 最终冇叫主粮同甜品, 因为觉得贵得嚟质素又冇保证, 所以只好带住个半空嘅胃走人.

呢餐仲叫了大量串烧, 都算中规中矩嘅, 冇惊喜, 冇惊吓.