2024-07-28 2449 浏览
为左呢个mofusand主题而黎,当然不可以空手而回。留意下,佢经常联承唔同主题。今次猫系朋友要求要黎。booking声称90mins,所以一入去,即睇有乜可以叫而有纪念品攞走嘅。翊住睇清楚或问清楚,乜嘢嘢饮或嘢食先有嘢送。不过本身都写得好清晰嘅。茶饮89,明啦,为左只杯。果茶,又系为左杯。都几好,第二阶段都有3款不雕选择,有肉桂狗,布甸,同水怪 个盘,原来要自己洗,无新,佢会比个密实袋你攞走,不过我都去左洗手间洗洗先,感觉良好些。个餐得几只饺子一堆薯条,真系当自已比少少钱买个盘咁啰。个炸虾我无食,不过一句到尾,百几蚊个小食并盘,茶记质素。个吉列猪扒咖喱蛋包饭都系咁上下,不过不失。吉列猪扒当算脆口同唔油。而个卡邦尼几好,可能我钟意玉子蛋,佢甜左少少,但配个意粉cheese味都叫ok嘅。甜品方面,tramisu梳乎里班㦸蛋黄味过大,如蛋白苿重D好些,但质感尚算空气感得黎够soft。朱古力手工千层蛋糕,一个字“干”,可以只叫个奶冻食会好D啰。似系MT个间嘅奶冻苿。朋友叫呢杯menu无嘅咖啡,几有富士山feel。整个用餐一句,为左赠品而𠥔系唔错嘅,嘢食不过不失,价钱系用黎赠品都觉得ok嘅。
茶饮89,明啦,为左只杯。
热山渣洛神花玫瑰花茶

热山下水果茶

日式饺子小食拼盘

吉列炸虾小食拼盘

吉列猪扒咖哩蛋包饭

卡邦尼

Tramisu梳乎里班㦸

朋友叫呢杯menu无嘅咖啡,几有富士山feel。

日式饺子小食拼盘
卡邦尼