2019-04-06
今日同几个朋友嚟咗呢间店食韩国嘢呢到叫嘢食系㩒钟叫待应嘅,仲有usb port可以差电难得几个朋友齐人食晚餐,就豪不客气咁叫到成枱都系嘢食先嚟每人一杯西柚烧酒烧酒饮落去先系饮到好fresh嘅西柚味,伴随嘅就系烧酒嘅酒香 好醒胃麦芽啤酒虾啲虾好大只,外面香脆入面好软,带有微微嘅啤酒香都几唔错呢盘牛扒系烧好一边另一边就放系热辣辣嘅铁板上面烤熟,个牛扒好炖好有肉味,唔点酱已经好好食,超级正 啲伴菜我都食咗唔小,谂住中和返冇咁热气呢个玉子烧整到好炖滑,好香蛋味,啲芝士好浓好香,蟹子佢都加咗好多入去,食到卜卜声咁好口感超正个烤鸡一旧落去即系食到蜜糖味同小小芝士味,个味甜甜地咁有小小似肉桂,炸鸡皮烤得好香脆内里好juicy, 薯条啱啱炸起都好香脆软壳蟹炸鸡同平时食开嘅日式炸法唔同,个皮系特别香脆,入面亦keep到juicy好香蟹味,而且又唔会太由,劲正呢个海鲜拼盘真系包罗万有,有炸鱼啦,洋葱圈,薯角同麦芽啤酒虾,不过个人最钟意都系麦芽啤酒虾我另外点咗杯椰奶latte, 咖啡配椰子汁个味好特别好鬼死香 钟意饮椰汁嘅不仿试下总括嚟讲呢到啲嘢都算几抵食因为碟碟嘢都好大盘味道亦好好,另外想提下呢到啲手套系
先嚟每人一杯西柚烧酒
总括嚟讲呢到啲嘢都算几抵食因为碟碟嘢都好大盘味道亦好好,另外想提下呢到啲手套系有厚度食完唔会成手油个种,好抵赞
唯一可惜嘅系冇食到冇骨炸鸡因为卖晒