2024-01-27 567 浏览
#chuchu食在大角咀 📍 英记油渣面🐷妈嘅回忆!以前🐷爸会专登揸车买比佢食,而家间唔中都会去食,细个我就一定走油渣🤣食嘅系回忆 !同埋30几蚊食得饱又ok嘅!不过佢就真系专卖油渣面don’t expect too much💡因为佢开到好夜,宵夜真系几正嘅!—————————————————————❣️ 油渣面(大) $36虽然话大,不过个碗其实都唔系话好大🤣但食晒系饱嘅~猪油渣好多,舖晒面,油渣就有肥有瘦,食落去软熟无油溢味嘅,不过🐷就唔钟意,比晒🐷妈!🐷就食净冬菇面,冬菇好好食,炆到好淋!面系粗身,好弹牙,有咬口,汤底唔会话好油腻,冬菇同猪油味都好出.❣️鸡翼 $18/4只🐷妈话鸡翼系佢以前旧舖对面嘅小食,宜家自己做埋,不过就冇咁好食,唔系好够热,因为一嗌完就出咗!味系够嘅,不过唔热真系差咁啲!.💬呢间食嘅我谂系怀旧嘅味道,如果讲出色嘅油渣面🐷迟啲介绍,脆卜卜嘅油渣面,系另🐷由唔食油渣面变左ok接受!—————————————————————不专业评分👅好味指数: 7/10 💰性价比: 8/10👍🏻推荐: 7/10 —————————————————————🏡地址: 英记油渣面 (大
#chuchu食在大角咀
📍 英记油渣面

💡因为佢开到好夜,宵夜真系几正嘅!

❣️ 油渣面(大) $36

❣️鸡翼 $18/4只

不专业评分
👅好味指数: 7/10
💰性价比: 8/10
👍🏻推荐: 7/10
—————————————————————
🏡地址: 英记油渣面 (大角咀)
大角咀菩提街4号永信大楼地舖
🕑营业时间: 19:00-03:00