2023-12-29 22 浏览
喺中环发掘食物嘅乐趣,真系一件开心事!THE FIFITES嘅午餐套餐简单得黎,却又不失美味。头盘自助吧食到几款唔同嘅沙律,每款都新鲜得嚟,仲有一款苹果沙律,酸酸甜甜,超正💯!主菜虽然份量唔算大,但只鸡翼炸得香脆,鸡肉弹牙,沾满咗甜辣酱,微微辣味拌埋果汁,真系满足晒😋!讲到佢啲咖啡,香浓嘅味道,啖啖都系舒服。这间餐厅仲有一个卖点就系Live Band,夜晚9点后开始有乐队表演,古典曲目一首接一首,吸引唔少成熟观众。食住香口嘅饭菜,听住怀旧金曲,回味无穷🎤!即使年纪轻轻,都觉得系个几正嘅Experience!下次想同样有型嘅朋友出嚟叹下,唔妨考虑呢度,真系食得开心又玩得开心!