2023-12-14 29 浏览
天气开始凉凉地去打边炉就啱☺️依间系九龙城「牛精皇」除咗有主打牛肉及多个特色部位之外,仲有刺身及其他高质火锅配料及可以叫半份选择🤩人少少都可以叫多款配料添😉火锅汤底我哋点了雪耳海底椰猪肺锅 钟意养养颜又润肺🤩锅中配料好足料🤤奶白色汤底下有滑嘟嘟雪耳😊10几旧猪肺煲到很软身👍劲正配料今晚点了脆鲩骨腩爽脆完全无泥味🥰手打墨鱼丸🦑真正手打粒粒好弹牙🤩猪肉卷薄薄地烚一阵😊肉质保持软嫩唔会好韧👍🦐海鲜盛盒系师傅精选嘅生猛海鲜❤️里面有海虾🦐鲍鱼、扇贝、蚬、贵妃蚌及蛏子王😋全部新鲜生猛🤤特别蛏子王劲鲜甜爽口🤤🥬菜类方面油麦菜、腐皮及竹笙😊每次打边炉竹笙吸收哂汤汁胀卜卜真系超好食🤣🥟水饺大大只馅料仲好丰富有爽脆木耳及大虾😋紫菜响铃即点即炸😍想打仲保持热辣辣👍入口即化🥹第一次点腐乳酱食原来可以咁好味🤤

火锅汤底我哋点了雪耳海底椰猪肺锅

配料今晚点了脆鲩骨腩爽脆完全无泥味🥰