2023-12-23
今日同朋友补庆祝生日,就约佢嚟咗九龙城呢间我book mark左一段时间嘅「牛石料理」居酒屋主打时令海鲜刺身及和牛烧肉😋今晚点左激安龙虾🦞两食加50蚊转做龙虾粥都只系$388👍即点即做新鲜极至🤩龙虾肉质鲜甜爽滑☺️食完将龙虾头既膏融入软棉粥底🤤真系一试难忘😍另外菊套餐包咗刺身☺️烤肉🥩炸物及甜品😊三点烤肉原本系牛肉☺️但如果唔使担心😉可以将套餐内嘅牛肉改为猪肉或者鸡肉配合唔同朋友嘅需要🥰✨前菜蟹籽沙律🥗✨刺身三款🤩剑鱼腩、三文鱼、鲷鱼✨烧肉牛小排牛味浓☺️黑豚肉带点肥肉带㶶边好香滑😋鸡肉煎至金黄色👍✨和食系和牛粒炒饭☺️米饭粒粒分明😊✨炸物炸鸡🍗香酥松脆肉质嫩滑😋✨甜品🍨豆腐及绿茶雪糕🍨✨香葱拖罗反卷拖罗蓉入口即佬加埋葱粒点少少豉油已经好好食🤩✨盐烧油甘鱼鲛超级大件🥳听店员讲每日会开新鲜油甘鱼再保留整个鱼鲛☺️师傅鱼皮烧至香脆😜啖啖肉鱼饺带少少咸香且鱼味浓郁😊抵食夹大件🤩❤️串烧 🐣七味烧鸡肾、日本鸡软骨、鸡皮全部脆香有嚼劲😊送酒最啱☺️🦀味噌甲罗烧浓郁蟹膏经烧制后传来阵阵香气🤤将蟹膏蟹肉放上多士一齐食好正😊另外两只蟹钳沾满蟹膏🤤滋味无穷😎❤️梅酒一枝两杯🤩微甜带酸梅香阵阵☺️玫瑰花冰打卡一流👍依家只要光
居酒屋主打时令海鲜刺身及和牛烧肉😋
今晚点左激安龙虾🦞两食加50蚊转做龙虾粥都只系$388👍即点即做新鲜极至🤩龙虾肉质鲜甜爽滑☺️ 食完将龙虾头既膏融入软棉粥底🤤真系一试难忘😍
另外菊套餐包咗 刺身☺️烤肉🥩炸物及甜品😊三点烤肉原本系牛肉☺️但如果唔使担心😉可以将套餐内嘅牛肉改为猪肉或者鸡肉配合唔同朋友嘅需要🥰
✨前菜蟹籽沙律🥗
✨刺身三款🤩剑鱼腩、三文鱼、鲷鱼
✨和食系和牛粒炒饭☺️米饭粒粒分明😊
✨炸物炸鸡🍗香酥松脆肉质嫩滑😋
✨甜品🍨豆腐及绿茶雪糕🍨
✨香葱拖罗反卷拖罗蓉入口即佬加埋葱粒点少少豉油已经好好食🤩
❤️串烧
🐣七味烧鸡肾、日本鸡软骨、鸡皮全部脆香有嚼
劲😊送酒最啱☺️
🦀味噌甲罗烧
❤️梅酒一枝两杯🤩微甜带酸梅香阵阵☺️玫瑰花冰打卡一流👍
依家只要光观就可以玩幸运轮盘🤩当中有多款矜贵,美食及清酒😍转一圈好开心中左一枝720ml老松清酒伴美食🤩对于酒鬼既我地真系开心到不得了😂大家都快啲嚟试下啦😎