Plato Cafe & Bistro (吳松街)

2022-07-15 100 浏览
在九龙公园游完水,马试揾下附近有咩好野食,真系揾到间评语吾错既餐厅。二语不说,二人餐就最好, 吾洗再慢慢拣。首先先上餐包及餐汤。餐包仲系热辣辣既, 今日餐汤系磨菇汤,极肚饿既好地觉得好好味,汤都好creamy.黑松露芝士薯条好钟意佢薯条系超热,证明系新鲜炸既,所以好脆。佢上面已经有好多松露,好香。仲可以沾芝士酱或者茄汁,系等主菜既时候食住等。龙虾汁虎虾意大利饭个意大利饭超正,首先个汁,龙虾汁既香系每个饭粒上,佢吸晒个香味,而且其实份量几多,好吾错。 另外只虾都好鲜味,share 食都好够炭烧美国安格斯肉眼块牛排,好厚好厚,食落去好有口感,好满足,亦好香牛肉味。令人想越食越想食。肉味好浓,两个人都好够食,都真系好大块。雪糕两杯Häagen-Dazs ,仲有得拣口味,柚子蜜 最后再叹一杯柚子蜜

首先先上餐包及餐汤。

黑松露芝士薯条
好钟意佢薯条系超热,证明系新鲜炸既,

雪糕
两杯Häagen-Dazs ,仲有得拣口味,

柚子蜜 最后再叹一杯柚子蜜
2022-07-14