2007-07-14 1 浏览
第一次黎,见都几出名,就试下la~~ 寿司价钱比一般时下的为高,一客三文鱼寿司都成$16.不过其size又真系=人地的2倍.所以都唔算贵!但系件件寿司的饭都好大,所以我地食食下决定放弃d饭.(唔知可唔可以叫少饭ga呢!?好浪费)其实佢旧寿司饭几好食,好软熟,又微暖,明显系新鲜饭~我地叫左:1)三文鱼寿司:新鲜,出名的长三文鱼2)鲜带子寿司:新鲜,珍SIZE3)天妇罗炸虾巻($38):用一只大虾炸成,好味!4)蟹子沙律($30):真系劲大碟, 有成4-5碗饭咁大,劲多蟹子同青瓜,冇咩蟹柳,所以唔算太好味!6)甜虾寿司K, D甜虾好大只~7)黄金鱿鱼寿司:难食!超咸!原本以为系用海加鱿鱼,点知黄金的材料系黄色的鱼子,唔知咩黎,越食越难食!因为多人的关系,D员工见你食得咁上下时,会开始催你走~ 而且态度一般~~
我地叫左:
1)三文鱼寿司:新鲜,出名的长三文鱼
2)鲜带子寿司:新鲜,珍SIZE
3)天妇罗炸虾巻($38):用一只大虾炸成,好味!
6)甜虾寿司
K, D甜虾好大只~