2018-10-02
今日同成班朋友去开屯门,咁啱成班都想话食寿司,经过板长刚好有位唔驶等,我地当然二话不说就冲入去啦。其实板长d寿司一向都好有水准,今次人多叫左好多寿司,依旧冇令我地失望,个个都食得好开心😃坐位亦好舒服😌个个都畅所欲言,同朋友食饭最紧要都系开心嘛讲返d野食,其实我个人觉得板长d鱼生系相当新鲜的,北寄贝同甜虾都好甜,三文鱼亦够新鲜同肥美,食完个口仲有鱼油香个只,认真唔错寿司方面都系保持到水准,值得一提系个火炙三文鱼,唔会烧过龙刚刚好入口好香,系抵赞嘅个香芒卷就见仁见智,本人唔太中意呢个卷物,成件事唔太match,当然纯粹个人口味问题,中意食芒果嘅朋友应该有唔同嘅见解最后有一样野不得不提,板长服务员俾我感觉都好有礼貌,好嘅服务令到呢餐加分,享受同朋友开心嘅一餐