2024-03-25 2866 浏览
难得亲戚外地返黎,就打算去间好D 餐厅食中菜。环境方便系ok,但系我哋张枱咁啱喺工作枱后面,非常之嘈!职员放啲杯杯碟碟非常之大声,好嘈!你放得张枱喺度就应该预咗系要一个良好嘅食饭环境,如果咁差你不如唔好放张枱喺度! 我同个职员投诉咗三次,佢哋先至真系轻手啲!第二,职员(男)态度令到我以为我喺茶餐厅食饭!讲完第一道菜之后,佢话 「跟住呢?」 … 简直就系茶餐厅服务。同埋非常之赶! 我埋单𠮶阵啱啱签完名就即刻抽走。 我已经系食第二转,都咁赶? 同埋唔识得主动斟茶 (佢个茶壶放咗喺我后面唔喺我张枱上面)太夸张! 食物非常普通! 普遍食物唔够热我哋仲叫咗一个牛肉肠,但系实在太普通,普通到根本唔想影相,又唔好食叉烧系好腍,但系有少少唔够热 虾饺好普通 牛肉包 (呢个几好食胡椒味香)只可以话𠮶日食到一肚气! 餐厅完全对唔住间酒店名,同埋米芝莲!
难得亲戚外地返黎,就打算去间好D 餐厅食中菜。

太夸张!

食物
非常普通! 普遍食物唔够热

叉烧系好腍,但系有少少唔够热

虾饺好普通

牛肉包 (呢个几好食胡椒味香)

只可以话𠮶日食到一肚气!

餐厅完全对唔住间酒店名,同埋米芝莲!
2024-03-24
午餐