生日同屋企人出外食晚饭,原先都唔知食咩好,细佬就推介呢间放题,地点近、嘢食又好味、服务都好架,但食完之后我觉很好差,而且唔会再光顾!!预早两天预约六点钟七位,去到后开始order嘢食,一心谂住食生蚝,点知一定要拼盘order,无得散叫生蚝,而且食物黎得好慢,冷气又开得好大,同侍应讲冷气好大佢又无反应,呢啲都算啦! 到七点半左右就last order (因两小时放题),我地再order多两个拼盘生蚝同烧菠萝,点知一直未黎,咁就追order啦,跟住烧菠萝到左,其他野都食哂,果阵时时间七点五十分左右,侍应小姐回覆追左啦,跟住就有位侍应先生就问系咪仲欠食物,咁我地就回答:系牙,last order落的,侍应先生好似好质疑咁,跟住就行开左一阵再返黎话,拼盘啲蚝要拎同埋开可能要耐少少,咁我地答话无问题,点知侍应先生竟然话你地张枱到八点㖞,我地就讲我地last order左系你地出问题,跟住侍应先生就行开左,无耐拼盘到左,但得一个,都算啦,都谂住食埋走啦,差唔多食哂,第二个拼盘黎埋,点知未放落枱就比侍应小姐截停左,仲话佢地食到八点跟住拼盘未放落枱就拎走左。到我地走嘅时间大约八点一左右。而放题第二轮好似八点半开始,我地行出门口系无人排,而且入面系有几张吉枱,食餐晚饭使唔使系咁赶客呀!!!
2013-10-01
庆祝纪念