2005-12-22
12月5日今日系老公生日,我骑时临急book左呢间餐厅, 我之前同朋友同同事都去过,个个食完都话唔错,我都觉得每样野食都好好味~~今日点了饮品Tinkoff Russian Beer - 俄罗斯啤酒,特价30元, 我无饮唔知咩味,但应该ok,我老公都无乜话唔好Emerald Green - 因我好口干, 叫了一杯好合夏天的饮品,好冰,几好饮汤Veg Borstch (罗宋汤)-同出d差唔多, 甘梗系好过罐头啦,不过值得一赞系d service,我地2个一叫一个汤, 佢会将个汤分开2个, 好细心~~面包佢地d面好好食, 每次必点,次次都有special,我今次点了ham and cheese同cinnamon apple, 面包都系咸好食d, 所以apple果款我麻麻地头盘Portabella Mushroom - 特大蘑菇加d虾仁, 个菇真系好香味,不错之选主菜Angus Ribeye Sha(串烧) - 呢个系必吃的, 上次我吃了个鸡, 一d都唔"鞋",今次试牛,十分嫩,不过嫌佢太快冻,但2个人食一个,够晒甜品Russian Pudding - 都好几,不过我最like上面果d薄荷叶
今日点了
饮品
汤
面包
头盘
主菜
甜品
Russian Pudding - 都好几,不过我最like上面果d薄荷叶,我次次都会食下佢, 真系好似食香口胶甘味
要再一赞系king parrot个club的service,我知道入左个会可以有折, 于是我当日即刻打电话去入会,问佢可唔可以即日享有discount,佢地于是立即同我入会并派转人当晚系餐厅等我,十分好人~~~~