2023-12-05
之前其实都试过佢哋一次,不过咁啱呢日系铜锣湾附近行街又好想食越南野,所以我哋又去试左啦😚佢哋嘅质素同之前一样才都咁好,尤其系甜品,真心好正炒鲜牛肉汤河($119)呢个炒鲜牛肉汤河嘅汤底食落清甜得黎又够鲜😚,配埋又嫩滑又几有牛味嘅鲜牛肉同滑溜嘅河粉,真系好吃又满足😍酸辣香茅炒虎虾扎肉檬粉($128)佢哋嘅炒檬粉都好有惊喜🤗,食落酸酸辣辣又够香👍🏻,配埋弹牙嘅虾肉,香口嘅扎肉同软硬适中嘅檬粉,既惹味又开胃,食到有啲停唔到口小食自选拼盘($120)呢个拼盘我哋就叫左素春卷、柑桔汁鸡翼同素粉包炸两😚佢哋款款都好正👍🏻素春卷皮够脆够薄,但馅料又够多😋 柑桔汁鸡翼食落酸酸甜甜又够香脆嫩滑🤗素粉包炸两又香又脆仲带啲烟韧☺️超级推荐大家试下D24榴梿芭菲配荔枝雪糕($98)至于甜品真系一定要试下,尤其系钟意榴梿嘅朋友,佢哋嘅榴梿芭菲真系好正😚食落啖啖泰国金枕头榴梿肉,又香又甜,配埋荔枝班兰蒟蒻、蝴蝶酥、荔枝雪糕、玉米片、榴莲忌廉同寒天晶球😋又香榴梿味又香荔枝味,加上佢嘅口感丰富又唔会腻,食完真系仲想食多杯
炒鲜牛肉汤河($119)
酸辣香茅炒虎虾扎肉檬粉($128)
小食自选拼盘($120)
D24榴梿芭菲配荔枝雪糕($98)