系莎巴食过几次,都未写过Comment,原因系我次次食完写唔切就己经食第二次了。。所以唯有储埋一次过写。个人太懒惰,真的不好意思了。😅😅😅第一次来莎巴度食就系食佢个虾汤面🦐🦐,而同事就食海鲜喇沙。虾汤面不错的,个汤底好香虾味,但系料不多,而且佢系与配粗面,唔系我杯茶,不过整体不错。。同事个喇沙都好食,个汤底好香,不过有啲辣,但接受到。😂😂😂第二次来本身想跟同事食喇沙or食肉骨茶米粉Or食咖哩配油酥饼 (全部因为等位时见到其他人点而想食🤪🤪🤪🤪),最后因为太肚饿而转食左海南鸡饭🐔🐔🐔 (well, 女人系咁善变咖啦😂😂😂),朋友话我傻傻地,度度都有做乜要食呢度,我肚饿想食饭嘛。😂😂 来到时,果然无失望,油饭好香,鸡无骨又滑好好食啰。。✌🏻✌🏻✌🏻第三次来我就见到有人食有虾片既印尼炒饭,所以我都照跟,虾片㖞,有边个唔钟意食先。😂😂😂 估唔到呢度啲炒嘢都好食。好足料又大碟,好香又唔油,仲有好多唔同嘅海鲜咖。好食㖞。虽然大碟,但我都清晒,可能系我大食😂😂😂。来左3次都未食过喇沙,但几次都有惊喜,唔怪得同事成日话我有食神。😂😂😂✌🏻✌🏻✌🏻下次再来试喇沙。BTW, 同事个油酥饼都好好食。👍🏻👍🏻

下次再来试喇沙。BTW, 同事个油酥饼都好好食。👍🏻👍🏻👍🏻
  • 海南鸡饭
  • 油松饼