2018-08-07 72 浏览
每次食完日本野都好口干,太多野劲味精啦,同意健康一定唔好食,睇过我平时带饭既饭盒,个个都话顶唔到,日日咁dry同斋,无法啦唔系天生丽质,要去周围食,系要系唔外食情况下平衡一下又系行过无数次,想早d食又唔想食太多,一碗拉面刚刚好,老实讲选择唔多,只有做4款拉面(白,红,黑,青)同小食, 小食本人学得唔吸引,真心话收费唔贵$20蚊一份平通猪骨汤(白)同蕃茄辣汤 (红)留返下次试男友叫左 (黑) 系墨鱼汁唔系黑蒜,上面有金泊蟹膏超香,味好浓系原先食材味道叫左 (青) 菠菜汁,感觉好清新,好健康,黑鱼子都唔错面我地叫左通道硬度,比出面偏硬少少,可能选软身会好点,$99/碗无加一,太子区算抵食,由太子行到返长沙湾都无口干,谂唔到食咩可以再帮衬

平通猪骨汤(白)同蕃茄辣汤 (红)留返下次试

叫左 (青) 菠菜汁,感觉好清新,好健康,黑鱼子都唔错

2018-08-05