2021-04-13
食物高质 主打中西合璧创意fushion菜 啤酒高质 环境同整体气氛都好好食完𠮶刻已经好想再访😛下次有机会想试吓夜晚嚟 同埋试多佢几款啤酒啊💛💛💛-🍟Tai Hang Fries ($78)呢个薯条系差唔多每一枱都有叫😛有别于一般薯条 搭配非常特别 系用左孜然粉 辣椒同高菜才去调味🌶劲有风味之余 超级惹味!!!孜然粉同辣椒嘅味道系令到你想一条接一条停唔到咁食😚而且份量都好多~~性价比高味道又特别 值得一试💛-🍄Mushroom Benedict ($98)听个名好似平平无奇 但食落真心唔错!!而且系近期食过几特别嘅benedict💛一般cafe食benedict通常嘅配搭都系比较健康 而呢个系第一次觉得几浓味嘅benedict🤣主要系因为佢嘅杂菇用咗甜酱油去煮 非常之入味 𠮶种甜甜嘅豉油配搭住荷兰酱温泉蛋食劲正!! 杂菇份量好多🍄🍄仲要佢炒得好香口~~🤤🤤值得推介啊都💛-🥥椰子雪糕斑兰西多🍞新鲜热辣上枱好香~~炸得唔油腻 椰子雪糕食落好清新 成个多士洒满椰丝 整体椰香十足🥥内里嘅多士好湿润 软绵绵嘅感觉 切开仲有流出嘅斑兰酱好正😆不过美中不足嘅系入边斑兰酱味道唔出 唔系好食到 被椰子盖
🍟Tai Hang Fries ($78)
🍄Mushroom Benedict ($98)
🥥椰子雪糕斑兰西多🍞
新鲜热辣上枱好香~~炸得唔油腻 椰子雪糕食落好清新 成个多士洒满椰丝 整体椰香十足🥥内里嘅多士好湿润 软绵绵嘅感觉 切开仲有流出嘅斑兰酱好正😆不过美中不足嘅系入边斑兰酱味道唔出 唔系好食到 被椰子盖过左 如果可以椰子同斑兰有返个平衡嘅话就完美😆