2019-01-28 951 浏览
好满足,好幸福. 本来系blue Monday.. 食完立刻变左 hAPpY Monday~! 见到咁大桶既豪华海鲜饭. 咩都开心番哂.之前有晚去食过上环𠮶间鮨政, 试肥吞拿鱼葱饭同带子寿司, 已经觉得好新鲜, 好好味. 𠮶次带子寿司仲encore左3次.今次再encore香港仔哩间… 睇下set lunch餐牌先. 喺香港仔黎讲唔算系平. $98- $230 一个set. 另再加一.我地今次试左$230 既豪华海鲜饭定食.. 系二人份量黎既..原来哩个定食会每人有一份蒸蛋, 乌冬同沙律… 真系未食海鲜饭就已经半饱. 蒸蛋超滑, 沙律菜好fresh, 乌冬好滑.登登登登~~~ 主角出场~~ 真系睇相都感受到𠮶d 鱼味~~ 好鲜甜~ 好幸福~~ 要转圈圈了~~~~!! 木桶够哂大, 饭好似装唔满咁. 但其实我地每人都食左3碗满既饭. 所以咪睇少哩个木桶. 再要食埋碗乌冬. 强烈建议咪食哂𠮶乌冬先... 真系食完海鲜饭, 唔够饱先再食.哩个set够新鲜, 又有质素, 我会俾佢98分. 个人觉得差左𠮶2分就系差𠮶甜品. 唔洗太多, 可以系一粒少少地既雪米糍, 就会更加锦上添花同完美!