2023-05-15 74 浏览
No Boundary早几日跟几个朋友去了铜锣湾No Boundary dinner ,呢间主打多款西式食物,包括有意大利饭、意大利面、All Day Breakfas、汉堡包及沙律等几个朋友叫咗以下嘅食物,大家一齐share食炸洋葱圈跟双色炸薯条-头盘, 炸洋葱圈炸薯条, 美式风味 ,分量好大。炸得新鲜又香脆,一啲都唔觉得有油腻感,配啤酒冇得输。海虎虾鸡粒蕃茄汁意大利饭-意大利饭少少硬 ,系我钟意嘅口感非常之好味。只虾超级大只,绝无欺场,而且新鲜弹牙。大细路汉堡 - 大细路汉堡一小一大相当趣致,汉堡包面布满芝麻粒一口嗌落去外脆内软,有牛油及蕃茄酱,夹住烟熏烟肉,仲有口感十足嘅牛肉汉堡,味道浓郁多肉汁,口感扎实,爽脆新鲜的生菜及入口即溶嘅芝士,刺激食欲, 𠮶种感觉好想鲸吞整个汉堡包,畀我感觉十分吝啬唔想分比其他人。烟鸭胸香蒜炒意大利粉 -鸭胸一片片表面煎香咗, 食落口软熟而且有肉汁, 带啖啖嘅烟熏香味, 酱汁浓郁香蒜味重,意大利面弹牙口感十足。我哋食完觉得值得推介, 下次都会再嚟食, 好味性价比高
No Boundary

几个朋友叫咗以下嘅食物,大家一齐share食

炸洋葱圈跟双色炸薯条-

海虎虾鸡粒蕃茄汁意大利饭-

大细路汉堡 -

烟鸭胸香蒜炒意大利粉 -

我哋食完觉得值得推介, 下次都会再嚟食, 好味性价比高

2023-05-10
用餐优惠