2021-03-10 755 浏览
呢间寿司店其实都食过好几次,外卖又有堂食又有。 对比起其他寿司连锁店,呢到真系抵食夹大件。 每次黎都会叫既蟹子沙律。 好fresh, 份量唔少, 沙律酱又唔会过多, 好似都系$30, 好抵食。 第一round寿司, 其实每次黎都系叫呢啲,呢几款系我个人推介: 白肉豚,好突别既一种鱼,食落口唔似食紧鱼,好似肉既口感,都好香口; 玥屋蛋,佢系上下两块蛋中间夹住一旧饭,太夜黎会卖晒,可见系有几受欢迎; 甜虾刺身,一次可以食好多只!几蚊既价钱仲要大大只虾,第二到真系食唔到;海胆军舰,一旧寿司有两旧海胆,仲要好肥美,佢所有军舰块紫菜都系脆的,好正! 今次黎仲试左馒鱼$8, 好大条,又肥美,不过略厌唔太热。 总括都好推荐呢间餐厅,佢既刺身系必叫,而寿司都feel到系用心之作。

蟹子沙律

今次黎仲试左馒鱼$8, 好大条,又肥美,不过略厌唔太热。