Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)

餐厅: Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
其实喱间之前食过一次印象深刻要再encore😚位置又方便👍🏻今次难得放假同朋友一齐食炸鸡🍗饮返杯😆🍻Chill写意嘅一日😎我地系lunch time 1点入座职员安排卡位👍🏻位置舒适落order时,禁一下墙嘅钟仔职员好快就会过嚟~嚟到紧系order餐厅嘅招牌韩国进口炸鸡🍗啦如果想食多种口味嘅话 半半炸鸡/烤鸡就啱哂啦~可以比你选2️⃣种唔同味道但留意返两种口味都要一样整法Eg 如选炸鸡 两种味都会系炸鸡😁半半炸鸡(首尔酱油&蜜味芝士粉)份量都几大 我地两个女仔食其实都超饱!差啲食唔哂🤣会配埋泡菜同腌萝卜仲有好多炸薯角一齐上😮讲返其实想叫蒜香味🥲但可惜可能太多人拣所以冇哂不过唔紧要 试下新味道😚坦白讲 我其实麻麻地芝士架(少数的人😹)但我朋友又想试下,所以就叫左蜜味芝士粉炸鸡试下🙈点知…!唔好芝士嘅我反而觉得蜜味芝士好好食!仲好食过酱油🤣而朋友反而就觉得酱油好食啲真系好搞笑😹😹点解好食呢?因为炸鸡上面有一层薄薄嘅蜜味芝士粉😳甜甜地 又带有少少蜜糖味不过唔系好觉有芝士味🙈但就因为咁我觉得好正而另一口味—酱油炸鸡外表深色啲又味道好香 炸鸡炸得唔会好干身 咬落去好juicy 要趁热食😆 韩式海鲜煎
其实喱间之前食过一次
印象深刻要再encore😚
位置又方便👍🏻
今次难得放假同朋友一齐食炸鸡🍗饮返杯😆🍻
Chill写意嘅一日😎

我地系lunch time 1点入座
职员安排卡位👍🏻位置舒适
落order时,禁一下墙嘅钟仔职员好快就会过嚟~
嚟到紧系order餐厅嘅招牌韩国进口炸鸡🍗啦
如果想食多种口味嘅话
半半炸鸡/烤鸡就啱哂啦~
可以比你选2️⃣种唔同味道

会配埋泡菜同腌萝卜仲有好多炸薯角一齐上😮
讲返其实想叫蒜香味🥲
但可惜可能太多人拣所以冇哂
不过唔紧要 试下新味道😚
坦白讲 我其实麻麻地芝士架(少数的人😹)
但我朋友又想试下,所以就叫左蜜味芝士粉炸鸡试下🙈
点知…!唔好芝士嘅我反而觉得蜜味芝士好好食!仲好食过酱油🤣

不过唔系好觉有芝士味🙈但就因为咁我觉得好正
而另一口味—酱油炸鸡外表深色啲又味道好香
炸鸡炸得唔会好干身 咬落去好juicy
要趁热食😆

韩式海鲜煎饼(唔辣)

我地仲叫左一份海鲜煎饼
因为其实真系唔辣系甜甜地🙈

饮品方面:
炸鸡紧系叫番杯酒嚟饮下啦
今次我地叫左两杯唔同嘅大份量饮品:
芒果菠萝烧酒(左)&香蕉米酒(右)

香蕉米酒(左)&芒果菠萝烧酒(右

午餐
首尔酱油炸鸡
蜜味芝士粉炸鸡
韩式海鲜煎饼
芒果菠萝烧酒(左)&香蕉米酒(右)
香蕉米酒(左)&芒果菠萝烧酒(右
  • 半半炸鸡