2018-07-26 196 浏览
如果唔系朋友推荐,我真系唔知第一郡系咁出名,仲要啲野咁好食!!👉🏿✨蟹膏蕃茄汤檬 Hkd 50 💸📌冇谂过50蚊会有咁足料!蟹膏仲要大大嚿,真系见到都好开心架😍蕃茄汤底唔系稠涩个款,谂住唔会好浓味,点知原来睇落清淡,饮落蕃茄味系十足呢!蟹膏非常鲜生,豆卜又浸到入晒味,真系连埋汤一齐成碗清晒呀!👍🏿👉🏿✨越式面包 Hkd 40 💸📌如果我同你讲我未食过越式面包会唔会笑我😂其实我对呢样食物系零概念,净系觉的一个干真真既包夹埋啲扎肉就系叫越式面包😂点知当我食完呢个之后,我真系好后悔我咁谂佢!😞因为真系超超超好食架!佢入面劲多料,最中意佢既肉松😍加埋鹅肝酱真系冇得弹!你以为会好腻?错喇!佢入面仲会有埋啲腌菜系到,食落酸酸甜甜,去腻不特止仲好开胃!食完想再食呀🤙🏿👉🏿✨牛油果沙冰 Hkd 30 💸📌真心超好饮!唔系讲笑,呢间野出名真系唔系得个朵,啲嘢系真系全部都咁好食架!牛油果唔重青味,系甜架!!小小稠但又唔会好冰感,真系好中意呀!☺️👉🏿✨斑兰绿豆糕 Hkd 13 💸📌朋友又系极力推介!除左好食好好食同劲好食,我真系谂唔到可以有更好既形容词🤣面层烟烟unun ,加埋中间锦密清爽既绿豆糕,真系非常

👉🏿✨蟹膏蕃茄汤檬 Hkd 50 💸

👉🏿✨越式面包 Hkd 40 💸

👉🏿✨牛油果沙冰 Hkd 30 💸

👉🏿✨斑兰绿豆糕 Hkd 13 💸

📌朋友又系极力推介!除左好食好好食同劲好食,我真系谂唔到可以有更好既形容词🤣面层烟烟unun ,加埋中间锦密清爽既绿豆糕,真系非常之夹呀!完全俾足一百分!好想开一间系我屋企楼下😭😭