2022-04-29
星期日晏咗起身,直接午餐,同朋友喺呢间餐厅食嘢吹水,点知中伏,牛油果虾沙律,咬落去虾不新鲜!!食咗一半就冇食,我朋友见到个样都唔想食,所以佢完全冇食到。叫咗个青瓜牛柳粒,牛柳粒好似食紧(硬嘅香口胶),真心好难食!伏食咗个带子菠菜意粉ok !埋单,价钱同食物不成正比,心谂冇下次,之后同朋友周围行吓,肚痛就嚟,返到屋企又屙又呕,,最少屙咗8次,第日睇医生,医生话我肠胃炎!依家终于好啲,我可以得闲打食评!我觉得好唔抵,难食唔紧要,食到我肠胃炎好辛苦,餐厅叫我报食环,叫我去消委会投诉,叫我睇医生,就系咁!餐厅不承认我的投诉,问我点样证明系佢哋啲食物令到我肠胃炎,态度差,只是敷衍我,叫我睇医生,所以大家拣菜式小心啲餐厅经理话已联络分区经理,,叫分区经理联络我,过咗几日都未有回音,我只好打食评!..
食咗个带子菠菜意粉ok !