2021-09-28
食过一次「马辣台式鸳鸯火锅」真系返吾到转头😂任食两个钟,每人都只系$168(加一),种类多,又高质,以为想食火锅放题,必定系佢😎.【汤底:麻辣汤+西红柿洋葱海皇汤】汤底都算浓厚,吾会愈煮愈无味🙊麻辣汤辛辣惹火,仲有埋鸭血添~海皇汤味道鲜香,加上新鲜蕃茄蓉,吾错👍.【猪牛羊海鲜】肉类系扫QR code 落单,方便又快捷,店员仲好快就送上黎添😆小编推荐美国Prime顶级牛梅花同美国CAB安格斯黑牛。两者都系通过安格斯认证嘅牛肉,口感同味道自然有保证啦🥳CAB品牌以牛肉嘅成熟度同大理石纹脂肋含量为标准,味道浓厚,肉质嫩滑D。而Prime Grade系要达到餐厅水准嘅最高等级牛肉,入口即化,肉汁丰富😎另外,海鲜都吾错,尤其系海虾,入口弹口😘.【蔬菜,丸类,饺子,粉面类】自助区系餐厅中间位置嘅四个冻柜,超过70款,选择性真系超多🥰推荐款有新鲜即包韭菜饺,爆芝芝士肠,吸汤千层豆腐,爽脆牛孖根,烟韧麻吉烧(芝麻/花生).【熟食。凉菜。酱汁】熟食有卤肉鸡蛋配白饭,炸春卷,芝麻炸鸡翼,凉拌菜等。酱汁嘅选择性系我食过咁多次打边炉放题中最丰富嘅一间😂爱辣者可以参考我嘅调味大法:黑醋+豉油+花椒油+蒜蓉+葱花
【汤底:麻辣汤+西红柿洋葱海皇汤】
【猪牛羊海鲜】
【蔬菜,丸类,饺子,粉面类】
【熟食。凉菜。酱汁】
熟食有卤肉鸡蛋配白饭,炸春卷,芝麻炸鸡翼,凉拌菜等。酱汁嘅选择性系我食过咁多次打边炉放题中最丰富嘅一间😂爱辣者可以参考我嘅调味大法:黑醋+豉油+花椒油+ 蒜蓉+葱花+芹菜粒,包你舐舐脷🤣
【甜品。饮品。雪糕】
甜品同雪糕都好多花款,如Dreyers,雪芭,班戟,焦香炖蛋,三色啫哩,Cocoberry 雪糕,韩国雪条等。最推荐焦糖炖蛋,即叫即制,炖蛋好软滑,表面如玻璃般薄脆🥰仲有个痒式脆皮一口雪糕,都好正😘饮品种类就对对上有D,但都有齐各式汽水,啤酒等