讲明先,唔系试食文,绿林系新开,好野系要推,所以先打中文!介绍埋朋友去食,得闲写埋都系好正常,开张仲要系有买一送一优惠,成日去食都系好正常。因为太多人等位,废时影咁多相,唔记得晒d价钱!下次再去食先补返!由细系深水埗食到大,最钟意都系佢个腐竹白果鸡蛋糖水,劲足料,腐竹系一片片唔系煮到烂晒果d,鸡蛋唔会煮到硬晒实的的,绵绵的有妈妈煮的感觉!蕃薯自家制汤丸 - 同样地足料,大大旧既蕃薯吸晒d姜汁,淋得黎唔会一咬就散。另外绿林汤丸都只系会自家制的,所以味道就只有芝麻既一只味,皮既厚度唔系0.05mm 果种超薄,而系有d咬头既QQ皮,而芝麻系新鲜每日用自家材料制造,#几好食唔太甜!栗子露 - 时令冬天的恩物,浓浓的而且一点都不甜,nuts 其实对身体很健康,充满著有益的成份,热呼呼的栗子露饱肚之外,还即时全身血气运行!食到出汗!出左d汗要食返d冻野,豆腐Oreo布丁系绿林其中一样撚手甜品,白色撞白色,好睇之外都好食,因为本身豆腐布丁本身味道清新,口感幼滑,软绵绵的感觉在口内融化,分外有趣!一开始讲过,11月底前平日都有堂食买一送一,外卖8折,所以我地又食又拎,拎埋比爸爸妈妈些牙,食过番寻味,好

一开始讲过,11月底前平日都有堂食买一送一,外卖8折,所以我地又食又拎,拎埋比爸爸妈妈些牙,食过番寻味,好快会再黎!
绿林开左系cwb真系方便好多,mtr A 出口times square行去鹅颈桥唔洗3mins就到!我要系呢个冬天encore N 次佢个栗子露!
2016-11-06
$30 (宵夜)