2010-12-31 8 浏览
12月24日晚同朋友去左尖沙咀食饭,食完饭撘船去中环行下,跟住想揾雪糕食,但咁夜除左"M"记外,都关晒门了,"M"记又超多人,跟住我地问管理员还有没有其它食雪糕的地方,他说前面有间,朋友都话头先见到有人攞住两杯雪糕,我地一路行一路谂究竟会否已关门呢?因为都已十一点几啦,行行下就见到啦,仲有人架,于是马上去睇下有咩选择先.这里有几张枱坐的,不过都坐满人了,原来系食乳果雪糕的,我地就决定系度食啦,我叫左一个2个迷你雪糕加一件朱古力蛋糕的雪糕杯,个杯系用筒做架,拣左芒果雪巴加棒果雪糕,35元.棒果都几好味呀,唔算太甜,反而芒果则甜左少少,件迷仔朱古力蛋糕好好味呀,咁冬食雪糕真的别有一番风味呀.朋友食霖酒,哗,好重酒味呀.

2010-12-24
5 分钟 (外卖自取)
$35 (宵夜)