2019-07-02
連鎖店八方雲集我平時好少食,因為麻麻地連鎖店同記得有一次食得太多餃子,結果飽到嘔,今次同事話想食,咁就陪下佢來食下啦。😉店面唔大,得5-7張枱,見到多數都係1-2人過來食,我地4個人,姐姐一聽就話:咁多人?我笑左出來。😂😂😂 可能真係我地”多人”關係,所以都等左差唔多半個鐘先有位,不過無所謂,因為我地都食得快嘅。✌🏻✌🏻到左點餐,我叫左個10集煎餃套餐,招牌煎餃,再加杯百香果茶,煎餃皮有少少咬唔開,不過可能人多,煎餃流量快,所以都算香脆,係油多左少少,而百香果茶係好飲嘅。💁♀️💁♀️至於同事叫左個麵線餐,佢仲話呢度麵線最出名,我唔認同佢,但又唔敢駁佢,因為我唔食麵線的,佢仲笑我唔識食。😅😅😅😅😅今次食餃食得晒又無嘔到,究竟係我大食左定佢啲餃細左呢?🤔🤔🤔🤔