朝圣,听讲韩国好受欢迎,不过佢始于都系三文治,无乜大期望排队人唔算多,好快到,点左一份三文治、一份炸鸡、一杯奇异果沙冰话要等下一轮20分钟,ok la,咁等定位啦话说我黎过2次,第1次纯路过,第2次先目标性去食第1次 见到个女人 因为坐位问题而闹另一个女人,其实我唔知因由,无理到,走左第2次呢,就轮到我因为坐位问题而好唔愉快我同朋友好正常咁等紧位,我朋友企系2个港女隔离等,我就等坐在出面既两个老人家。跟住果2个港女走,但佢让左比对情侣,其实我就觉得无问题,个位你坐开,想让比边个坐都无所谓,只不过佢原来又同出面坐紧果2个老人家认识,佢行到过黎懒系大声咁又唔系望住我地讲,话啱啱点完咁快想揾位坐,有排都未食得,霸住个位之类有骨既说话,我真系好火滚,佢仲要叫果2个老人家慢慢食,而家我地踩亲佢条尾?我黎食野要受佢气???其实餐厅本身会唔会揾职员安排下坐位?我唔止见过一次为坐位而嘈既客,点解食个三文治要受气呢?讲返食物,同人share系好狼狈,一来难cut开,二来好多酱汁,anyway个三文治都系咁上下无乜特别
话要等下一轮20分钟,ok la,咁等定位啦
话说我黎过2次,第1次纯路过,第2次先目标性去食