2月14同女朋友去左呢间餐厅食,其实2年前都食过,但唔知系咪转左手,d野变到好差,个套餐加到去差唔多400蚊一位,有个前菜,系三文鱼,呢个都无问题,有个汤,系忌廉海鲜,味道非常淡,仲差过我自己屋企煮can soup,d海鲜好明显系雪藏,无味,我平时都食过花园餐厅,真系无谂过fan fan 会变到咁既水准!!之后主菜系牛扒,个牛扒几大份,可惜无味,似系平价野,汁亦都唔好食,呢旧肉都唔入味,食到我好无心机,我女朋友个主菜系鱼柳,我觉得正常好多,最后来个甜品,系一个雪糕同一d 好难食既酒味啫喱,同2年前比真系无得比。。。我觉得呢个价唔系平,唔知点解俾d咁无heart既野野我地,所以我以后都唔会再帮衬!!!好失望!!!
2012-02-14
庆祝纪念