2021-04-03 945 浏览
Enjoying your meal, is a way of ending our days.去苏豪Vintage Shanghai Tapas Bar,一于今晚食好西班牙小食配酒!其实~Tabasco就听得多,Tapas我先第一次听🤭Tapas原来起源有好多讲法😎有人话以前用火腿当酒杯盖咁,仲有系避免空肚饮酒易醉㖞~仲向UNSECO申请过6月第3个星期四做「世界 Tapas 节」😂招牌小食Tapas好大份呀,食饱饮唔醉🤣建议由清淡食到浓味,先食Luiche Rana Pariwara烟熏鸡胸,唔系鸡柳👍然后再食Singada Nepal薯豆腰果酥,有甜酱,好香口Cocktails🍸左:Shanghai Passion /🍹右:岩晒钟意fruity既人😊HK Cheong Sam就似重mint gin tonic