餐厅: 小曼谷泰國美食站
资讯:

2021-12-30 68 浏览
今日同朋友两个人来吃小曼谷,6点钟到开始食,一开始食果阵都唔算多人,点知走果阵全场爆满~ 十分旺场。我地两个人嗌左:冬荫公汤 - 超浓郁、好够味!够辣,尝辣者会钟意!咖哩软壳蟹加农夫包 - 两个人食其实够晒,好食,早知唔使加个炒饭~小曼谷炒饭 - 蛋包饭入面有蟹柳、猪颈肉、虾,足料兼好大份,食到好饱~烧猪颈肉 - 啖啖爽肉,而且好大块今次两个人食真系嗌多左,攞个外卖盒pack返去慢慢食。味道十分不错,兼且地点系正铜锣湾世贸隔离咁方便,一定会再黎食~

我地两个人嗌左:

冬荫公汤 - 超浓郁、好够味!够辣,尝辣者会钟意!

烧猪颈肉 - 啖啖爽肉,而且好大块

烧猪颈肉
冬荫公汤