2017-10-29 1219 浏览
饿jj今日做完gym, 本来想食light d, 就走左入黎passion想食个salad嘅 不过坐低闻到隔离食紧嘅热食好香!结果都系叫佢嘅pasta食烟三文鱼几新鲜,都叫够大块嘅,呢个pasta个名好特别,叫什么40蛋黄幼意粉。呢个pasta比较淡味,完全靠食材嘅鲜味,意粉硬度适中,虽然好幼但依然有口感,可惜份量太少...做完gym嘅饿jj几啖就食哂朋友叫嘅千层面,都几足料咁,不过芝士冇拉丝嘅效果...蘑菇配鸡肉都几清新,配上芝士都唔会好漏,不过都系细细份。朋友配左餐,有餐汤~不过我偷饮一啖觉得一般货色,冇乜特别。题外话,因套餐系划一都系$128,我地其中一份pasta叫餐,店员会将平果个upgrade,贵嘅pasta就收原价,虽然只系$4,但咁样收费有d取考,扣左一分
不过坐低闻到隔离食紧嘅热食好香!结果都系叫佢嘅pasta食

烟三文鱼意粉

蘑菇鸡肉千层面

餐汤

朋友配左餐,有餐汤~不过我偷饮一啖觉得一般货色,冇乜特别。