2021-02-02 907 浏览
铜锣湾午餐系列!只要你拣啱嘢食,其实佢唔难食😅龙门虽然退出黄圈,但都唔系蓝,可以间中食下😬·✨3.6特浓牛乳芝士玉子烧常餐 $50简单来讲,就系常餐!但我想话佢系超有诚意嘅常餐!~唔系就咁火腿炒蛋/奄列,而系有好足料嘅黑松露杂菌芝士玉子烧,有菇菌包系入面,黑松露味就食唔太出啦,而玉子烧就唔系我想像中个回事,系奄列嘅样,常餐嚟讲好合理呀😆~吞拿鱼芝士玉子烧都好正,吞拿鱼系吞拿鱼罐头酱个种,份量好多,再加埋芝士,几正🤤~辣肉酱芝士玉子烧应该系呢几款比较普通嘅,份量唔多,亦都唔辣😬芝士都唔多~多士唔系就咁搽牛油就算,而可以拣炼奶/花生酱/果酱,我谂紧之际侍应姐姐话奶酱多啦,食落又ok㖞🤤(跟住之后次次都叫奶酱多🤤)~叉烧意粉就大同小异,都系啲偏瘦嘅叉烧·✨咖喱汁鱼柳焗意粉 $62卖相唔差,鱼柳都大块,开头食落都唔错,之后食到中段就开始唔够汁捞了,啲汁系哂鱼柳上面同埋索哂汁,而鱼柳遮住嘅意粉就冇汁🙈所以食食下几dry食唔哂🙈·🌟成日出story嘅龙门终于出post啦,以同区嚟讲,常餐都系$50左右,但冇一间常餐嘅蛋同多士系有包馅嘅对比下,龙门常餐显得格外有诚意👍🏻
✨3.6特浓牛乳芝士玉子烧常餐 $50
简单来讲,就系常餐!但我想话佢系超有诚意嘅常餐!
~唔系就咁火腿炒蛋/奄列,而系有好足料嘅
~叉烧意粉就大同小异,都系啲偏瘦嘅叉烧
✨咖喱汁鱼柳焗意粉 $62