2010-03-31
星期一喺跑马地食完饭, 食得饱饱哋, 咪向铜锣湾方向散吓步, 行到咁上下见到yogo, 之前见报纸有介绍过, 又见未食甜品, 间舖仔人又唔多, 咪入去试吓啰! 我好钟意佢系按重量计钱, 咁自己想食几多就要几多, 唔会嘥嘢。佢有几个味道既yoghurt 可以拣, 呢次我拣咗绿茶同荔枝。Toppings用咗OREO, Cranberries, Granola同Kiwi, 感觉上好natural, 个人认为yoghurt既甜恰到好处, 唯一不足既系荔枝yoghurt个味唔够荔枝。食嘢我好睇service, service唔得, 嘢食几好味都冇用, 呢度既staff我觉得都几helpful既, 但系人多既时候会有少少乱~佢另一个gimmick系食yoghurt都有Happy Hour, 夜晚9点半后有折~