2024-06-08 603 浏览
星期六早上10:30am到,入面已经有枱人,外面有一个狗狗主人同狗狗等紧嘢,我哋一家人无带宠物,在门口睇餐牌后职员带入去。坐低晒斟晒水,我哋睇多阵餐牌叫餐,职员话所有餐牌嘅食物只系有2样有,其他要到11点后才有😆😆,我问系咪4个唔同嘅餐牌合共都只有2样嘢可以叫?职员话系。心谂算啦,叫杯咖啡饮等吓冇问题啦,而且呢个员工系好有礼貌的。老实讲,入门时就应该讲清楚啦,放咁多餐牌出面,入到去坐低斟晒水先讲,博人唔好意思走咩。叫嘢饮嘅时候,员工话不如你叫埋嘢食,11点就会有,咁就叫,结果,11:25分先嚟。仲有漏咗单,有一份等到11:45分先嚟。由于呢位职员好有礼貌(呢位好有礼貌嘅职员有少少口音),其实就算心觉得唔ok都算,点解我会写负评?就系一个应该系主管嘅女仔(纯香港口音) 佢把口就好有礼貌,但态度完全系:couldn’t care less个样!佢表面好好口,但做嘅嘢系睬你都嘥气。例如,我仲有杯餐饮未上,我转身揾人,个主管咁啱行过,佢就话系咪要特饮?我话咩特饮,佢都费事解释,拧转面就走咗,反而系个职员走上嚟讲返。当时餐厅得4个客,唔系好忙㖞。仲有其他嘢,唔系个职员好有礼貌,我会再写多啲。on

仲有其他嘢,唔系个职员好有礼貌,我会再写多啲。

one bad experience! Never set foot in there again!